Meteen naar de inhoud

Rondje Nederland

LCJ verbindt. Onder dat motto gaat LCJ-directeur Willem Kok samen met Karin Brandwijk, administratief medewerker, 24 uur lang camperen. Ze trekken door heel Nederland en onderweg pikken ze wisselend LCJ-collega’s op om ontmoetingen aan te gaan met de LCJ-achterban.

Ze trekken van zuid naar noord en van noord naar uiteindelijk Barneveld, om precies te zijn: het gebouw van Trans World Radio. Het doel hiervan? Mooie verhalen ophalen in plaatselijke gemeenten, ontmoetingen met jongeren, een kijkje achter de schermen van LCJ-werkers en uiteraard een steentje bijdragen om geld ophalen voor de landelijke actie! Samen met de kinderen en jongeren uit het hele land.

Tijdens de 24-uurs-uitzending is er ieder uur wel iets te horen en te zien van de belevenissen in en rond de camper. Want deze gesponsorde camper is omgebouwd tot een mobiele studio. Op allerlei creatieve manieren brengen we CGK-verhalen in beeld en dagen we prominente CGK-ers uit om in verbinding te komen.

Tussenstand Camperteam

0
36.8%

Verhalen onderweg

Campertour prijsvraag

Doe mee aan de campertour prijsvraag: wie schat het beste het aantal kilometers van de campertour in? Op het kaartje is de complete route te zien en via de button kun je de actuele locatie van de camper bekijken. De winnaar ontvangt een grote mand vol met streekproducten uit de 24 plaatsen waar we langs komen.

Vul het formulier in om mee te doen!

Help mee de opdracht van de verspreiding van het Evangelie handen en voeten te geven binnen jullie gemeente!

Vertellen over de Heere Jezus is een Bijbelse opdracht. Doel van deze actie is om het zaad van het Evangelie onder jongeren in Nederland en onder de Dakhini-moslims in India te zaaien. Zowel wij als zij moeten het Evangelie van het zaligmakende werk van Jezus Christus voor zondaren horen!